Over mij

 

Ik ben Els de Crook-Roks, 66 jaar en heb ruim 24 jaar als orthopedagoog/GZ-psycholoog in mijn eigen praktijk gewerkt.

Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd ben ik met mijn praktijk gestopt en ook verhuisd.

 

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters en trotse oma van maar liefst 5 kleinkinderen. Mijn kinderen en kleinkinderen zijn heel erg belangrijk voor mij. Ik ben dan ook heel gelukkig dat we zo dicht bij elkaar wonen en ik als moeder en oma Els een rol kan en mag spelen in hun leven.

Voor mijn huwelijk heb ik 2½ jaar in de A-verpleging van een algemeen ziekenhuis gewerkt, waar de kinderafdelingen tot mijn favorieten behoorden. Naast mijn gezin heb ik gestudeerd en werkte ik ruim 15 jaar parttime in de psychiatrie. De werkervaringen in beide ziekenhuizen (Algemeen Ziekenhuis en Psychiatrie) zijn waardevolle en leerzame toevoegingen gebleken.

 

Privé

Mijn kinderen en kleinkinderen zijn heel erg belangrijk voor mij. Ik ben dan ook heel gelukkig dat we zo dicht bij elkaar wonen en ik als moeder en oma Els een rol kan en mag spelen in hun leven.

Naast mijn werk in mijn praktijk en de tijd die ik samen met man, kinderen en kleinkinderen doorbreng, heb ik ook nog hobby's:

Ik lees graag, maak foto's tijdens mijn reizen en van mijn kleinkinderen, maar ook is mijn computer niet meer uit mijn leven weg te denken.

 

Contact houden

Nog steeds e-mail ik met kinderen die bij mij in behandeling zijn geweest.

En dat de tijd snel gaat is dan goed merkbaar, want als je dan een mailtje van een meisje krijgt met de mededeling dat ze zwanger is van haar eerste kindje... en dan te weten dat ze bij mij in behandeling kwam en van die lieve vlechtjes droeg; ze was toen 11 jaar en nu een jong volwassene.

 

 

    

     Andere sites  

     Handige links

    

 

 Boeken & tijdschriften

 

 

wordt aan gewerkt

    

      Speelgoed

 

 

     wordt aan gewerkt

 

     Nieuws:

     Stop vechtscheiding

     Help! Mijn kind gaat online!

     Kinderlokkers